Skip to main content

Welkom bij BSO Erop uit!

Geopend vanaf maandag 2 september

BSO Erop uit! is een professionele opvang voor kinderen van vier tot twaalf jaar.

Bij BSO Erop uit! draait alles om ontdekken, spelen en buiten zijn. We gaan dagelijks op avontuur. Je vindt ons in het bos, op het strand, in de speeltuin, duinen, in een museum of ergens buiten in de wijk. Wij zijn elke dag op ontdekking!

Direct inschrijven
BSO Erop uit!

Leren door spel

Spel biedt kansen om vrienden te maken, om de wereld om je heen te leren kennen en te begrijpen, om regels te leren, en te begrijpen, om te fantaseren en te creëren en vooral om heel veel plezier te maken. Onze pedagogische medewerkers vervullen een belangrijke rol bij dat spelen. Zij bieden interessant spel aan, helpen kinderen op weg, dagen ze uit tot spel en nemen er zelf deel aan.

BSO Erop uit! biedt emotionele veiligheid. Een thuis waar kinderen zichzelf kunnen zijn. De pedagogisch medewerkers benaderen de kinderen bemoedigend en hartelijk. Zij nemen de gevoelens van de kinderen serieus, en laten merken dat zij gewaardeerd worden.

BSO Erop uit! biedt gelegenheid voor het ontwikkelen van sociale competenties. Er is voldoende ruimte voor spel. De pedagogisch medewerker organiseert en begeleidt avontuurlijke uitjes waar alle kinderen aan mee doen.

BSO Erop uit! biedt respect voor autonomie. Dat betekent dat kinderen kunnen meedenken over activiteiten die ondernomen worden en dat ze gedurende de uitstapjes ook veel vrijheid hebben om zelf keuzes te maken: Wil jij lekker op het picknickkleed een boek lezen of ga je liever met je vrienden voetballen? Dan mag dat.

Wij halen kinderen op van basisschool de Franciscus, de Origon, de Zefier, Waldorf aan Zee en het Kompas-Oost.

Landelijk Register Kinderopvang
Registratienummer:
Inspectierapporten

Contact

Planetenweg 338
1974 BP IJmuiden
tel.

Openingstijden

BSO Erop uit! is geopend vanaf maandag 2 september. 

Maandag 14:30 – 18:30 uur
Dinsdag 14:30 – 18:30 uur
Woensdag 12:00 – 18:30 uur
Donderdag 14:30 – 18:30 uur
Vrijdag 12:00 – 18:30 uur

Een rondleiding aanvragen op deze locatie?

Bel de locatie voor een afspraak