Skip to main content

Zoople Velsen
heeft 12 locaties.

Wij bieden een veilige, huiselijke en een uitdagende omgeving waarin het kind zichzelf kan zijn en zich optimaal kan ontwikkelen. 

IJmuiden

BSO Erop uit!

Bij BSO Erop uit! draait alles om ontdekken, spelen en buiten zijn. We gaan dagelijks op avontuur. Je vindt ons in het bos, op het strand, in de speeltuin, duinen, in een museum of ergens buiten in de wijk. Wij zijn elke dag op ontdekking!
Velserbroek

Peuteropvang De Speelweide

Peuteropvang de Speelweide is gevestigd in Velserbroek. Het heeft twee ruime lokalen en een flinke buitenspeelplaats met prachtige zandbak. De Speelweide zit tussen drie basisscholen in: de Hoeksteen, de Beekvliet en de Molenweid.
IJmuiden

Peuteropvang De Wimpel

Peuteropvang De Wimpel is gevestigd in basisschool de Vliegende Hollander en heeft een eigen buitenspeelplaats
Santpoort-Noord

Peuteropvang Olleke Bolleke

Peuteropvang Olleke Bolleke zit in een voormalig schoolgebouw dat samen gebruikt wordt met Partou kinderopvang.
Driehuis

Peuteropvang ’t Heuveltje

Peuteropvang ’t Heuveltje is gevestigd in basisschool de Toermalijn in Driehuis waarmee we een goede samenwerking hebben.
IJmuiden

Peuteropvang De Brulboei

Peuteropvang De brulboei is gevestigd in buurthuis de Brulboei op het koningsplein. Samen met basisschool De Klipper en onze BSO De Schipper werken we nauw samen in hetzelfde gebouw.
IJmuiden

Peuteropvang De Drie Turven

Peuteropvang de Drie Turven zit in buurtcentrum de Dwarsligger, vlakbij basisscholen de Pleiaden. De Origon en de Zefier.
IJmuiden

Peuteropvang Zoeff!

Peuteropvang Zoeff! zit in een prachtig nieuw gebouw, duidelijk zichtbaar vanaf de weg in basisschool Zefier. Hiermee hebben wij een zeer nauwe samenwerking.
IJmuiden

Peuteropvang ’t Piraatje

Peuteropvang ’t Piraatje heeft twee groepen, Zee en Land, in twee veilige en gezellige ruimtes. Er is een samenwerking met de naastgelegen basisschool Het Kompas.
IJmuiden

Peuteropvang De Vuurvliegjes

Peuteropvang de Vuurvliegjes zit in de extra lokalen op het plein van basisschool het Kompas waarmee zij samenwerken. Aan de overkant van de weg is een prachtig bos voor uitstapjes.
Velsen-Noord

BSO de Boomhut

BSO de Boomhut is een professionele opvang voor kinderen van vier tot twaalf jaar waar de behoefte van kinderen en hun ouders centraal staat.
Velsen-Noord

Peuteropvang De Vlinder

Peuteropvang de Vlinder zit samen met basisschool de Plataan, BSO De Boomhut, buurtcentrum de Stek en het consultatiebureau in een gebouw
IJmuiden

BSO de Schipper IJmuiden

BSO de Schipper is een professionele opvang voor kinderen van vier tot twaalf jaar waar de behoefte van kinderen en hun ouders centraal staat.

Liever persoonlijk contact?

Bel of mail voor een afspraak